Logo
Facebook


Contactgegevens

Onze Praktijk

 

EVan harte gefeliciteerd met je zwangerschap.

In onze praktijk werken wij met vier verloskundigen en een assistente:

Ons werkgebied is: Uithoorn, de Kwakel, Amstelhoek en omstreken.

In de loop van de zwangerschap is het de bedoeling dat je ons allemaal regelmatig ziet tijdens de spreekuren. Naast het spreekuur heeft er altijd iemand van ons dienst en zij is 24/7 bereikbaar voor vragen, bevallingen en visites. Bij vakanties, ziekte of scholing kan er incidenteel ook een collega uit de regio voor ons invallen.

Wij zijn allen BIG geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van de KNOV.

Ook zijn er af en toe studenten aanwezig bij ons in de praktijk. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kun je dit te allen tijden aangeven.

De spreekuren zijn in principe op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag waarvan 1 avond spreekuur.

Wat betekent Verloskundigen Praktijk Uithoorn voor de cliënten? 

Verloskundigen Praktijk Uithoorn is een praktijk voor vrouwen in Uithoorn en omstreken. Voor zorg tijdens zwangerschap, baring en kraambed, en bij vragen als je een zwangerschapswens hebt.

Wij begeleiden jou en je partner voor, tijdens en na de zwangerschap op een persoonlijke manier. Wij zijn een klein team waardoor we betrokken en persoonlijke zorg kunnen geven. Wij hebben alle aandacht voor jullie en samen bepalen we welke zorg jij nodig hebt.

Wij staan je met raad en daad bij en luisteren naar jouw wensen zodat jij een goede zwangerschap beleeft en vol vertrouwen klaar bent voor je bevalling.

We werken nauw samen met andere zorgverleners om de beste en complete zorg te kunnen leveren die nodig is.