Logo
Facebook


Contactgegevens

Wie zijn wij?

Laura den Haan 
BIG nr: 69059203003

Na mijn studie heb ik ruim een jaar in een andere praktijk in Haarlem gewerkt. In 2005 ben ik als maat in de praktijk gekomen, waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb. Als kind wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en ik heb geen spijt van deze keuze.

Wat mij het meest in dit vak aanspreekt, is het contact met de mensen en de afwisseling in het werk. Daarnaast is niets mooiers, dan na het begeleiden van een bevalling, in de vroege ochtend weer naar huis te rijden.

Ik plaats en verwijder ook spiralen en implanon staafjes op de praktijk.
Ik hoop jullie in de praktijk te zien en bij te dragen aan een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

 

Claire Kroon
BIG nr: 59064541803  

In januari 2006 ben ik als maat in de praktijk gekomen. Vanaf dat moment werk en woon ik met veel plezier in deze omgeving. Elke dag in de verloskunde is anders en dat maakt het werk afwisselend en boeiend. Het blijft heel speciaal om keer op keer van bijzondere gebeurtenissen deel te mogen uitmaken. In juli 2019 heb ik mijn opleiding tot holistisch coach - counselor afgerond wat een waardevolle uitbreiding geeft van mijn vaardigheden. Ook ben ik gecertificeerd versiekundige, dat betekent dat ik kinderen van stuitligging naar hoofdligging probeer te draaien. Ik hoop nog een hele tijd klaar te mogen staan voor de mensen die onze praktijk bezoeken.


 

 Laura Koeleman
BIG nr: 69926327603

                                                       

Na mijn afstuderen heb ik eerst een aantal maanden gewerkt als verloskundige in het noorden van het land.
Momenteel ben ik werkzaam als verloskundige in deze regio, waar ik zelf ook vandaan kom. Dit doe ik met veel plezier. 

Door mijn passie voor de verloskunde vind ik de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd erg interessant. Het is voor mij dan ook heel bijzonder om dit proces te mogen meemaken en vrouwen en hun partners hierin te steunen en begeleiden. In deze begeleiding vind ik het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wens van de zwangere en haar partner. Deel uitmaken van dit speciale moment in iemands leven is tevens iets wat voor mij erg waardevol is.

Tot snel in de praktijk! 

 

 

 

Petra Verhage (Waarneemster)
BIG nr: 19908726203

Ik ben Petra Verhage, verloskundige sinds 2007. Ik ben sinds mijn afstuderen werkzaam als zelfstandige waarneemster. Eerst een aantal jaren in Aalsmeer en nu sinds 2009 in Uithoorn. In de praktijk komt het er op neer dat ik iedere week een spreekuur dag aanwezig ben en dus alle cliënten leer kennen. Als mijn collega’s vrij zijn dan ben ik werkzaam tijdens de bevallingen en kraamvisites.

Een zwangerschap is een zeer bijzondere periode in het leven van een vrouw en natuurlijk ook voor haar partner. En een bevalling is een heel bijzondere en persoonlijke ervaring waar wij dan toch een beetje deel van mogen zijn. Het beroep biedt heel veel afwisseling en bijzondere momenten.